Pagina's

woensdag 27 februari 2013

Garderobe

Zoals ik al eerder schreef, doe ik mee bij de verdubbeldame aan de uitdaging om 2 maanden geen kleding te kopen. Om het wat lastiger te maken valt dat net samen met mijn overgang van student naar serieuze zakenmadam :) En daar zou mijn garderobe eigenlijk wel voor mee moeten veranderen. Ik ga een opleiding doen voor 2 maanden waar een kledingvoorschrift voor geldt, als ik daarna bij een bedrijf aan de slag ga is het nog niet duidelijk of daar ook zulke regels zijn. Als ik niet mee had gedaan aan deze uitdaging had ik waarschijnlijk wel nieuwe kleding gekocht, nu heb ik eerst eens rond gevraagd of ik wat kon lenen. Dit is het resultaat (en daar zitten de drie rokjes die mijn zus maakte nog niet eens bij):
Dat is toch wel een serieuze garderobe te noemen, goed he! Dan kan ik na die twee maanden opleiding weer kijken wat de situatie is en eventueel dan nog iets kopen.

Daarbij kocht ik nog deze schoenen, omdat ik zelf vind dat schoenen niet in de categorie kleding vallen. Haha, ik moet het toch een beetje goed praten voor mezelf.

En ik kocht deze tas van Dothebag, daar ben ik nog extra blij mee omdat het van een fijn, verantwoord merk is. De tassen worden fairtrade, ecologisch geproduceerd. En het leer komt van koeien die bijna hun hele leven buiten hebben doorgebracht.7 opmerkingen:

 1. Goed gedaan! Ik doe ook mee, en zo'n initiatief maakt best inventief he? Ik merk nu ook dat je veel creatiever wordt in het zoeken van oplossingen als 'naar de winkel rennen' geen optie is! veel succes met je opleiding! groetjes, Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Harstikke goed. Ik heb ook al maanden niets gekocht en voel ook helemaal niet de behoefte gek genoeg. Ik kan trouwens ook niet teveel uitgeven, want ik moet een nieuwe auto kopen.
  Die laarzen zijn wel erg stoer. En de tas is helemaal geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hartstikke leuk joh!!! Coole tas! Ik ga nu eens op die site neuzen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is een flinke stapel nette kleren, je hebt (nu al, zonder die 2 maanden opleiding) goed zaken gedaan, dus dat komt wel goed met jou als toekomstige zakenmadam!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Succes met je opleiding en baan!
  Komt helemaal goed met deze outfit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie laarzen! Veel succes met de overgang van student naar zakenmadam!

  BeantwoordenVerwijderen