Pagina's

woensdag 20 februari 2013

Kringloopmiskoop

Een van mijn grootste hobby's op het moment is kringloopshoppen. De laatste tijd kijk ik wel wat bewuster naar wat ik nodig heb, zelfs als iets maar 50 cent kost. Ik koop tegenwoordig wat minder dan eerst, maar vind het snuffelen en zoeken nog steeds erg leuk. Eerder deze maand had ik een leuke kringloopvondst, namelijk een mooie legpuzzel. Toen ik deze puzzel in elkaar had liggen raakte ik weer helemaal enthousiast en keek ik eens in de spelletjes/puzzel kast wat we nog meer op voorraad hadden. Ik had nog één puzzel liggen die we niet gedaan hadden. Het was een hele bijzondere puzzel, want hij bestond uit allemaal randen en had dus extra veel kantstukjes. Ik had hem ooit bij de kringloop gekocht, maar ik zag er toch tegenop om er aan te beginnen. Samen met Vriend ben ik er toch aan begonnen vorige week. En het was echt een miskoop, van de 1000 stukjes misten er meer dan 50! Zoiets breng je toch niet naar de kringloop? Gelukkig had ik er niet veel geld aan uitgegeven, maar het is wel jammer natuurlijk. Vooral omdat we dat bevredigende gevoel van het laatste stukje er in leggen nu moesten missen...

Nog even een update van mijn verdubbeldaden:

Twee maanden geen kleding kopen gaat goed!

Verder deed ik deze maand nog vier boeken weg, een scanner, een spuitbus verf, een fotocamerahoesje en drie stenen potjes. En natuurlijk de incomplete puzzel, maar daar heb ik helaas geen foto van.


Tussenstand: dag 18 - 23 dingen weggedaan

4 opmerkingen:

 1. Ik ga vandaag ook weer even bij de kringloop struinen. Ik mag alleen maar van mezelf gaan wanneer ik ook echt iets nodig heb, maar dat wil niet zeggen dat ik dan niets anders meeneem ;-)
  Nog gefeliciteerd met je baan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je voor de felicitaties! Veel plezier bij de kringloop vandaag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is inderdaad een afknapper, een puzzel die niet compleet is. Dan is 25 cent nog te duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je baan!!! Stom zeg, die puzzel.

  BeantwoordenVerwijderen