Pagina's

zondag 21 april 2013

Kleding kopen enzo

Hier dan weer eens een berichtje van mij! Zoals ik al eerder schreef moet ik erg wennen aan de weinige vrije tijd die ik nog over heb, daarom lukt het consequent bloggen ook niet zo goed :) In de weekenden heb ik er wel tijd voor, maar de afgelopen weken waren die behoorlijk volgeboekt met familiebezoekjes. Dit weekend was m'n agenda helemaal leeg en was dus heerlijk ontspannen.

Zoals ik al eerder schreef heb ik meegedaan aan de verdubbeldaad van de Verdubbeldame om twee maanden geen kleding te kopen. Dat is me helaas niet helemaal gelukt, ik heb voor mijn nieuwe baan toch twee colbertjes en wat panty's gekocht, maar ik heb wel mijn uiterste best gedaan. Ik had van mijn zus en een vriendin kleding geleend om zo min mogelijk te hoeven kopen. Daar ben ik achteraf erg blij mee, want per 1 mei word ik gedetacheerd, en bij dat bedrijf zijn de kledingvoorschriften volgens mij een stuk minder streng. Ik ben wel langzamerhand bezig om alle geleende kleding terug te geven, en mijn eigen garderobe een beetje aan te vullen. Ik kocht bij de kringloop twee rokjes, een bloesje en een jurkje. Het rokje met de roze bloemen is maat 40, dus eigenlijk wel te groot, maar omdat er een elastieken band in zit kan het best. Ik vond 'm te mooi om te laten hangen.

Nou, ik ben van plan om weer wat vaker te gaan bloggen, jullie merken vanzelf wel of dat lukt :)
2 opmerkingen:

  1. Knap hoor, kleding kopen in de kringloop. Ik vind het al moeilijk om in een gewone winkel iets te vinden. Goed geslaagd!

    BeantwoordenVerwijderen